Transformation Tuesday Series – Lakefront Ranch Renovation

Lakefront Ranch After
Lakefront Ranch Before
The original 1960’s ranch at the Upper Straits residence was generically placed on this magnificent lakefront property. To improve the arrival sequence the garage was flipped to load from the opposite side allowing the asphalt to be replaced with a garden path. The post and beam structure protecting the front entrance as well as the cupola was designed as visual markers drawing visitors to the front door.

Share

Posted on August 22, 2017 at 1:01 PM

No comments

Categories: CAds Team, Events, Media, Projects, Transformation Tuesday

Recieve new post updates: Entries (RSS)
Recieve follow up comments updates: RSS 2.0

Written by

No comments yet. You should be kind and add one!

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment you grant COOK ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO | AWARD WINNING CHICAGO ARCHITECT a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate and irrelevant comments will be removed at an admin’s discretion. Your email is used for verification purposes only, it will never be shared.