Transformation Tuesday Series – Better with Blue

DESIGN RENDERING
Hill Mechanical
AFTER CONSTRUCTION
Hill Mechanical
BEFORE CONSTRUCTION
Hill Mechanical
This 70’s era office building desperately needed cosmetic and efficiency improvements. In close collaboration with our client’s fabrication facilities, we designed a custom thermally efficient envelope system and created an iconic signal to mark the entry to Hill Mechanical Campus.

Share

Posted on November 21, 2017 at 6:56 PM

No comments

Categories: CAds Team, Events, Media, Projects, Transformation Tuesday

Recieve new post updates: Entries (RSS)
Recieve follow up comments updates: RSS 2.0

Written by

No comments yet. You should be kind and add one!

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment you grant COOK ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO | AWARD WINNING CHICAGO ARCHITECT a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate and irrelevant comments will be removed at an admin’s discretion. Your email is used for verification purposes only, it will never be shared.