Millwork Monday Series – Sustainable Screening

We opted for less conventional walls to enclose our back of the house operations and kitchenette. Greenhouse panels fastened on both sides of the exposed metal studs conceal equipment but allow the space to be flooded with daylight.

Share

Posted on April 16, 2018 at 4:16 PM

No comments

Categories: CAds Team, Events, Media, Millwork Monday, Projects

Recieve new post updates: Entries (RSS)
Recieve follow up comments updates: RSS 2.0

Written by

No comments yet. You should be kind and add one!

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment you grant COOK ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO | AWARD WINNING CHICAGO ARCHITECT a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate and irrelevant comments will be removed at an admin’s discretion. Your email is used for verification purposes only, it will never be shared.