Millwork Monday Series – No Walls Required

No Walls Required
The living and dining rooms at our Geothermal Gem are defined and separated be partial height millwork flanked by columns that frame passage between the two spaces.

Share

Posted on September 11, 2017 at 1:12 PM

No comments

Categories: CAds Team, Events, Media, Millwork Monday, Projects

Recieve new post updates: Entries (RSS)
Recieve follow up comments updates: RSS 2.0

Written by

No comments yet. You should be kind and add one!

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment you grant COOK ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO | AWARD WINNING CHICAGO ARCHITECT a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate and irrelevant comments will be removed at an admin’s discretion. Your email is used for verification purposes only, it will never be shared.