CADS: An Office Tour

   
It’s been a few months since moving into our new office space and we couldn’t be happier! A welcoming reception area flows right into our conference room containing a wall of glass with an expansive view. We designed the kitchenette/workroom to be efficient and utilized ¾ height walls to promote a sense of openness and flow. The building’s concrete floor structure and clean mechanical ductwork allowed us to expose the ceiling creating a very contemporary aesthetic that adds visual interest and really opens up the studio. Anytime you’re in the area feel free to stop by to see it for yourself!

Share

Posted on July 10, 2015 at 1:22 PM

No comments

Categories: CAds Team, Construction, Events, Projects

Recieve new post updates: Entries (RSS)
Recieve follow up comments updates: RSS 2.0

Written by

No comments yet. You should be kind and add one!

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment you grant COOK ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO | AWARD WINNING CHICAGO ARCHITECT a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate and irrelevant comments will be removed at an admin’s discretion. Your email is used for verification purposes only, it will never be shared.